AKTUELNO

Ivanjičanka na ivici da pukne!

U toku je veoma burno suđenje između dve ljute rivalke, Aleksandre Subotić i Ane Korać. Dok se orila Bela kuća zbog iznošenja mnogih informacija, Subotićeva je ustala u jednom trenutku, te je usledio muk, budući da je otkrila tvrdnje da su se Koraćeva i David Dragojević poljubili i pre srpske Nove godine i da je tada pao Anin i Davidov prvi poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su se oni poljubili i pre srpske Nove godine ispod pokrivača. Posle toga David je bio i dalje zauzet... Ta srpska Nova godina je meni toliko odvratna bila.. Oni su se trljali, dodirivali.. Mislim i da je tu pao poljubac - izjavila je Aleksandra.
Ona je ušla u vezu sa njim... Hvatali su se... To nije fer prema meni i nije fer sama prema sebi - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ovo što je Aleksandra rekla nema veze sa životom... Dobro se sećate kada je David pisao svesku, šta je napisao... Sve je objavio do detalja... Ja nisam flertovala sa Davidom, ja sam se njemu prva svidela - izjavila je Koraćeva.

Nakon što je Ana iznela svoje mišljenje i ostali zadrugari u ovom slučaju su rekli svoje stavove u ulozi porote. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO JE SVE POČELO: Sloba KONAČNO progovorio o SE*S AFERI SA ANOM KORAĆ! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'